DALAN NENG NDESO WIS DI COR

dalan mlebu neng ndeso sak iki wis di cor ngo semen, maturnuwun dumateng sedoyo masyarakat ingkang sampun berpartisipasi, amergi sampun lancar lan tambah asri.
nanging sesuk nek udan piye yo ketoke banyyu ora isoh mengalir langsung? ono solusi ora kuwi yo?
l

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: